Om os

Rejsebloggen MOD NYE GRÆNSER

Vi blogger ærligt ud fra egne erfaringer, om de udfordringer, uheld, prøvelser og fuck-ups, rejselivet også kan rumme. Og et par gode råd og tips, så du ikke behøver begå samme fejl som os. Vi er et voksent ægtepar, der har rejst i mange år med vores to børn. Vi er hverken vovehalse, superseje backpackers eller rene Robinson Crusoes. Vi foretrækker en god seng at sove i, aircon på værelset og en vis mængde tryghed, når vi rejser.

Vi er Steen Langstrup (steenlangstrup) er dansk gyserforfatter. Har skrevet 25+ bøger, flere af dem med inspiration fra rejser. Du kan læse mere om Steens forfatterskab på hans blog. Steen har en forsmag for creepy steder. Det er gerne Steen, der finder, planlægger og booker vores rejser. Anne Marie (4marie4) er sygeplejerske og har en BA i Engelsk og Kommunikation. Hun står bl.a. for rejseapoteket, rejseforsikringer og de mere udadvendte ting — som at tale med folk. Eller få fat på en thailandsk læge, når alle er nede med et maveonde.

MOD NYE GRÆNSER er skrevet af to forsigtige rejsende. Forsigtige mennesker har så meget mere brug for at flytte grænser og tage et par skridt længere ud i det ukendte. Dette er vores rejser, vores oplevelser, vores erfaringer. Vi håber, du kan bruge dem.

 

 

Reklamer